top of page

Afterschool Mimakids : Beneficii pentru copii și părinți.

Performanță la școală îmbunătățită

Studiile au descoperit că mai mult de 40% dintre elevi au prezentat note îmbunătățite la citire și matematică după ce au participat la un afterschool de calitate după școală. Noi, la Mimakids, avem aceste rezultate cu copiii și ne mândrim cu asta. Prezența regulată și îndrumătorii ajută, de asemenea, la obținerea acestor beneficii.

Un aspect important este timpul dedicat efectuării temelor. Acest lucru este util în special pentru copiii care au nevoie de mai multe instrucțiuni pentru a înțelege o anumită lecție. A termina munca imediat după școală, chiar și într-un cadru mai informal, este mai bine decât să aștepți până mai târziu, când copiii sunt obosiți.

Asigurați-vă că alegeți un afterschool cu un îndrumător sau profesor care vă poate ajuta copilul acolo unde este nevoie.


Inteligență socială și emoțională mai sănătoasă

Copiii care participă la afterschool prezintă un comportament mai adecvat din punct de vedere social. Profesorii atrag atenția și îi ajută cu sarcinile de la școală. Drept urmare, se simt mai puțin frustrați și au mai puține șanse să acționeze într-un mod negativ. Programele care promovează cooperarea, sprijinul și respectul încurajează copiii să se alăture activităților și să înceapă conversații. Activitățile afterschool, care oferă și timp pentru joacă, sub supravegherea unui adult, îi ajută pe elevi să scape de stress. Copiii activi au mai multe oportunități de a-și dezvolta identități sănătoase. Ei gestionează emoțiile mai eficient. La Mimakids ne străduim să organizăm programul copiilor astfel încât să aibă și timp de joacă.


Stimă de sine mai mare

Un afterschool nu este la fel de strict ca școala. De exemplu, nu există același nivel de presiune. Copiii sunt mai relaxați și, ulterior, se simt mai liberi să pună mai multe întrebări decât în ​​timpul orelor normale de curs. Acesta este, de asemenea, o oportunitate pentru ei de a încerca sportul și artele creative. Deoarece multe scoli limitează aceste materii, în afara școlii este singura șansă pentru unii copii pentru a le încerca. Asumarea unor riscuri sănătoase, cum ar fi spectacolul către un public sau jocul de fotbal, poate duce, de asemenea, la un mai mare respect de sine. Când copiii se simt mai bine cu ei înșiși, ei nu folosesc scuze pentru a nu merge la școală și ratele abandonului școlar scad.


Obiceiuri alimentare îmbunătățite

Un afterschool de calitate oferă de obicei multă apă și gustări sănătoase. Asta e important. Copiii rămași singuri nu fac întotdeauna cele mai sănătoase alegeri. Când copiii se plictisesc, mănâncă mai mult. Au tendința de a alege gustări pline cu zahăr și grăsimi. Orice afterschool bun ar trebui să pună accent pe opțiunile sănătoase și pe activitatea fizică regulată, Mimakids face asta. Acest lucru va ajuta la încurajarea unor alegeri mai bune de stil de viață, pe măsură ce copiii cresc.


Un cerc mai larg de prieteni

Afterschool-ul este, de asemenea, un loc minunat pentru copii să cunoască oameni noi. Programele pot oferi copiilor șanse de a-și face prieteni din afara sălilor de clasă. Interacțiunea cu copii din medii diferite va lărgi orizonturile copilului.


Îmbunătățiți abilitățile de comunicare verbală și nonverbală

Proiectele, jocurile sau spectacolele ajută la stimularea cooperării. Participanții învață să se bazeze unii pe alții. De asemenea, copiii preiau indicii și învață că expresiile faciale pot fi la fel de puternice ca și comenzile verbale. Acest lucru îi ajută să comunice mai eficient cu colegii lor.


Faceți învățarea mai plăcută

Este semnificativ pentru copii să ia parte la activitățile care le plac. De asemenea, îi ajută să păstreze cunoștințele. Dacă se distrează în timp ce învață, rezultatul este stocarea de memorie pe termen lung.

Postări recente

Afișează-le pe toate

Komentarze


bottom of page