top of page

De ce ar trebui să organizez ziua de naștere a copilului meu la un loc de joacă, la Mimakids?

Actualizată în: 1 mar. 2023

Găsirea unui loc pentru petrecerea copilului tău nu este o sarcina ușoară. Există multe opțiuni aparent interesante, dar adesea nu toate sunt ceea ce vă doriți pentru o petrecere perfectă. Cu toate acestea, la Mimakids găsești un loc de joacă interior și exterior dedicat, care îndeplinește toate condițiile necesare unei petreceri reușite. Dacă încă nu ești sigur, iată câteva motive pentru o petrecere la Mimakids:

Organizare petreceri copii
Organizare petreceri copii


locul de joacă Mimakids de la interior este perfect pentru petrecerea copilului tău. Distracția este garantată deoarece locul de joacă este conceput special pentru a oferi copiilor o experiență uimitoare. Există însă mult mai multe motive pentru care ar trebui să vii să organizezi petrecerea copilului tău la Mimakids.

Cu siguranță, cel mai important motiv pentru care te încurajăm să organizezi ziua de naștere a copilului tău la Mimakids este reprezentat de atracțiile de care se pot bucura copiii aici. Fiecare dintre activitățile pe care copiii le pot face la Mimakids ( loc de joacă, petrecere aniversare copii), sunt concepute cu un singur gând: distrați-vă cât mai mult posibil!

Trambulina oferă copilul tău șansa de a se înăltă în aer, sărind sau jucându-se pur și simplu în trambulină. Mai mult, aceasta ajuta la îmbunătățirea coordonării și la dezvoltarea abilităților motorii. Folosirea trambulinei ajută copiii să își îmbunătățească stima de sine, prin faptul că încearcă lucruri noi și câștigă încredere în propriile forțe.

Casa din lemn cu leagăne și tobogan este perfectă pentru copii, sigură și confortabilă. Este situată la exterior, în curtea Mimakids, curte cu gazon natural, unde copiii pot petrece tot timpul în picioarele goale, comunicând cu natura. Toboganul face parte din poveștile copiilor și poate fi punctul de start al unei noi aventuri. Cu ajutorul acestuia copiii exersează echilibrul și coordonarea dar și constientizarea spațială. Leagănul de asemenea are beneficiile lui, acesta ajutând la relaționarea mai bună a celor doua emisfere ale creierului. Mișcarea oscilantă stimulează cortexul, astfel că leagănul devine un bun terapeut pentru copiii cu deficit de atenție. Prin legănare se eliberează endorfina- hormonul fericirii, astfel este redus stresul și crește imunitatea organismului.


loc de joaca și petreceri copii București aniversari zile de naștere petreceri copii în aer liber
Loc de joaca petreceri copii

Jocul LEGO îmbunătățește creativitatea celor mici, dezvoltă gândirea matematică, dezvoltă motricitatea și nu în ultimul rând îi antrenează să fie concentrați și atenți la detalii.

Air hockey este un joc super distractiv, este considerat un sport extrem de competitiv. Jucătorii de toate vârstele se bucură de concurență și rivalitate.

Masa de foosball reprezintă cea mai eficientă modalitate de relaxare, copiii adoră competiția și vor să câștige, ceea ce duce la o partidă extrem de disputată. În plus, aceștia învață să coopereze și să lucreze în echipă.

Joc Arcade oferă o experiență unică celor mici, cu o gama variată de jocuri, foarte ușor de utilizat, cu un scurt video de prezentare pentru fiecare joc.

Traseul din lemn și gara sunt realizate în întregime din lemn și vopsite cu substanțe ecologice, non-toxice. Îi pot captiva pe copii mult timp și reprezintă o modalitate plăcută de a-și petrece timpul. Jucăriile din lemn ajută copiii să se concentreze, sunt un liant perfect către lumea reală. Indiferent dacă sunt pictate, vopsite sau lăsate naturale, jucăriile din lemn, sunt atrăgătoare din punct de vedere vizual.

Supermarket-ul, clinica veterinară, restaurantul, măsuța de machiaj, bancul de lucru asigură copiilor jocuri de rol, atât de importante în dezvoltarea lor. Îi ajută să își dezvolte gândirea creativă, să își perfecționeze abilitățile de socializare și de comunicare. Jocul de rol este foarte important în dezvoltarea limbajului specific rolului: dacă ești medic la clinica veterinară este necesar să cunoști anumiți termeni, așa cum atunci când ești profesor sau vânzător folosești un anumit vocabular, pentru a îndeplini cât mai fidel rolul.

Planificare ușoară: Unul dintre cele mai bune aspecte ale organizării unei petreceri la locul de joacă interior sau exterior Mimakids este că nu trebuie să o organizezi deloc. Nu trebuie să iti faci griji pentru mâncare, băuturi și divertisment - noi vom face toate acestea pentru voi. Tu stabilești data, faci o listă de invitați și comunici orice cerință specifică. După aceea, Mimakids se ocupă de petrecerea copilului tău și tot ce mai rămâne de făcut este să veniți în data rezervată și să vă bucurați împreună cu invitații de ziua copilului.

Personal dedicat și amabil. Strâns legat de ajutorul pe care îl primiți în procesul de planificare, personalul de la locul de joacă interior și exterior Mimakids va fi aici pentru a da o mână de ajutor atunci când petrecerea începe. De fapt, vom fi aici pentru a ne ocupa de orice - de la servirea alimentelor și a băuturii, până la asigurarea faptului că cei mici se bucură de diverse atracții în locul de joacă. Acest lucru vă va permite, ca și tuturor celorlalți părinți, să faceți o pauză și să vă urmăriți pur și simplu copiii distrându-se.

Sală de petrecere privată, locație exclusiv pentru voi. Este important să aveți propriul spațiu, atunci când copiii se distrează, adulții au un loc separat ( un bar dotat cu tot ce este nevoie), unde să socializeze și să petreacă timp cu ceilalți invitați.91 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page